top of page
Search
  • latvianculturalcen

Zoom diskusija “VĒLĒŠANAS 2022 - informācija... iespēja… izvēle…”

Latviešu Kultūras centrs Birmingemā un Politisko diskusiju klubs organizē tiešsaites sarunu “VĒLĒŠANAS 2022 - informācija... iespēja… izvēle…”, kas 12. jūlijā norisināsies Zoom studijā 21:00 pēc LV laika (19:00 pēc UK laika).

Tā ir unikāla iespēja saņemt tiešas atbildes uz saviem jautājumiem, iedziļināties savās tiesībās, pienākumos un iespējās, lai kļūtu gudrāks savās izvēlēs.

DISKUSIJAS TĒMA: VĒLĒŠANAS 2022.

Aicinātais eksperts - Latvijas Universitātes profesors Jānis Ikstens (Latvija), Pasākuma vadītāji – Inga Gece un Ingmārs Čaklais (Lielbritānija).

Zoom tiešsaistes komunikācijas forma 100% atbilst mūsu laikam. Diskusiju esam paredzējuši publiskot sociālajos tīklos. Īpaši ieguvēji būs tie, kas izvēlēsies pievienoties Zoom tiešaistē, jo tad varēs paši piedalīties diskusijā un iepazīties ar ekspertu personīgi, kā arī reāli uzdot jautājumu. Tas nozīmē, ka veidosim virtuālās studijas atmosfēru komunicējot kaut attālināti, bet ļoti personīgi.

Lai pieteiktos Zoom tiešsaistei un saņemtu saiti līdz 12. jūlija tiešsaistes sākumam lūdzu rakstīt uz latvianculturalcentre@gmail.com vai WhatsApp +447914784603.

Pasākuma programma: Pieslēgšanās un iepazīšanās – 20:30 pēc LV laika (18:30 pēc UK laika). Diskusija 21:00 pēc LV laika (19:00 pēc UK laika).

Par šo un citām aktivitātēm seko līdzi mūsu Facebook lapai un mājas lapai www.kulturascentrs.com!

Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par publikācijas saturu atbild Latviešu Kultūras centrs Birmingemā.



10 views0 comments
bottom of page