top of page
Search
  • latvianculturalcen

Teātra nometne bērniem Lielbritānijā “Straumēnos”

Latviešu Kultūras centrs Birmingemā un Pasaules Latviešu Amatieru Teātru savienība aicina pieteikt bērnus vecumā no 12 – 18 gadiem Teātra nometnei, kas notiks šogad no 22. līdz 26. augustam Daugavas Vanagu fonda īpašumā “Straumēni”, Lielbritānijā.

Pieteikumus brīvā formā, norādot bērna vārdu, uzvārdu, vecumu, mītnes valsti, vecāku kontaktinformāciju turpmākai saziņai lūdzam sūtīt uz e-pastu platsnometne@gmail.com līdz šā gada 15. aprīlim.

Tāpat arī pieteikumam lūdzam pievienot bērna motivācijas vēstuli, kurā aicinām aprakstīt savu līdzšinējo skatuves pieredzi, latviešu valodas prasmes un citu informāciju, kas jūsuprāt ir svarīga, lai piedalītos nometnē. Priecāsimies arī par pievienotām fotogrāfijām vai video.

Teātra nometnē “Straumēnos” dažādās nodarbībās bērni apgūs skatuves runas, kustību un improvizācijas prasmes, sagatavos priekšnesumus.

Dalība nometnē ir bez maksas.

Papildus informāciju par nometni, pieteikšanos, kā arī citus jūs interesējošos jautājumus aicinām sūtīt uz e-pastu.

Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par sludinājuma saturu atbild Latviešu Kultūras centrs Birmingemā.



15 views0 comments
bottom of page