top of page
Search
  • latvianculturalcen

Lielbritānijas Novusa čempionāts “Lāčplēsis 2019”

Updated: Oct 3, 2020

10.novembrī Birmingemā noritējis un plaši izskanēja Lielbritānijas Novusa čempionāts “Lāčplēsis 2019”, kurā novusa spēlētāji sacentās gan vienspēlēs, gan pāru spēlēs. Čempionātā piedalījās spēlētāji no Lielbritānijas, Latvijas, Krievijas, Ungārijas un Vācijas.

Sacensības noritēja profesionālu tiesnešu no Latvijas uzraudzībā. Vienspēles tiesāja Kaspars Leitis, bet pāru spēles Līga Leite. Meistarklases un praktiskus padomas deva pieaicinātie Novusa eksperti un Krievijas Galduspēlu federācijas pārstāvji Guntars Brālītis un Anžela Kočijeva.

Čempionāts tika rīkots saņemot atbalstu no Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas, Latvijas Vēstniecības Lielbritānijā, Latviešu Kultūras Centra Birmingemā, Latvijas Novusa federācijas, Starptaurisko Novusa sporta organizāciju federāciju (FINSO), Sociālā medija Kopā, Novuss Pool Game, Daiņa Cekula un DecoStyle&Joinery LTD.

Pasākumu organizēja Lielbritānijas Novusa federācija, Birmingemas Novusa klubs, Novuss Pool Games un Latviešu Kultūras centrs Birmingemā.

Pāru spēļu rezultāti: https://www.facebook.com/binoKlubs/posts/2416370545244734

Foto galerijas:

Video:





12 views0 comments
bottom of page