top of page
Search
  • latvianculturalcen

Klusie mūzikas vakari Birmingemā

Updated: Oct 3, 2020

Piektdien, 4.oktobra vakarpusē piedzima jauna tradīcija Birmingemā - cikls “Klusais mūzikas vakars”. Latviešu Kultūras centrs Birmingemā iesāka ciklu, kur satiekas dažādi žanri, apjomi un notikumi. Iespējams nākotnē tie būs arī mūzikāli dzejas vakari, iespējams deju vakari vai citādi kopā sanākšanas notikumi mūzikālā atmosfērā.

Bet varbūt tieši tāpēc ar ironiju par klusajiem vakariem, pirmā šāda vakara nosaukums bija “Garāžai aizbraucis jumts” ar Īsto Mārtiņu. Mūsu galvenais mērķis ir rast iespējas mūsu tautiešiem radoši izpausties, rādīt, ļaut baudīt, meklēt mūsu vidū talantus un rādīt citiem. Kaut arī šim pasākumam “Garāžai aizbraucis jumts” sākotnēji pieteicās tikai Īstais Mārtiņš, šovakar viņam pievienojās arī Roberts Lūsis un Kristaps Kalinins, radot brīnišķīgu atmosfēru un kopīgi izpildot daudzas zināmas un mums visiem mīļas dziesmas.

Paldies visiem burvīgajiem skatītājiem, kuri ar prieku piedalījās pasākumā, atbalstīja un arī dziedāja līdzi. Paldies sociālajam medijam Kopā par izrādīto interesi un pasākuma attainošanu savā kanālā.

Īpašs paldies un vislielāka pateicība Īstajam Mārtiņam, Robertam Lūsim un Kristapam Kalininam par pašatdevi un lielisko dziesmu izpildījumu.






3 views0 comments
bottom of page