top of page
Search

AR TEĀTRA FESTIVĀLU "STARP 5 SALĀM" NOSLĒDZIES The National Lottery Community Fund PROJEKTS

Updated: Mar 17, 2023

Kad skatuves gaismas nodzisušas, rosols apēsts un ceļojuma somas izkrāmētas, ir īstais brīdis sirsnīgi pateikties visiem tiem, kas radīja šīs neaizmirstamās atmiņas, nebeidzamo prieku un piepildījuma sajūtu.

Tādēļ šeit Latviešu Kultūras centrs saka lielu paldies visiem, kas 26. un 27. novembrī atnāca un piedalījās diasporas teātru festivālā “STARP 5 SALĀM” Birmingemā. Bet īpaši tomēr pateicamies festivāla dalībniekiem teātriem: Latviešu teātris Īrijā “Sliedes”, Birmingemas Mazais teātris, Latviešu teātris Itālijā “Momento” , Dāņu-latviešu biedrības amatierteātris “Pūpols”, Amatierteātra kopa “Straumēni”, Teātra studija “Saime”, Jorkšīras Latviešu improvizācijas teātris “Spogulis”, Mansfield Teātra trupa “Klēts”, Londonas teātris “Trepes” un Teātris “Pitons”.

Protams pasākums notika arī tāpēc, ka tā reālizēšanai bija saņemts The National Lottery Community Fund atbalsts.

Visu aktieru un skatītāju vārdā pateicamies gaismu māksliniecei Jūlijai Bondarenko, kas atsaucās mūsu zibensidejai un šķērsoja jūras, lai palīdzētu mums tik ar visu galā.

Pateicamies māksliniecei Santai Siliņai par festivāla logo izveidi un visiem tiem daudzajiem padomiem aktieriem un režisoriem.

Aijai Donikai ar palīgiem par gardajām pusdienām un mūsu visu mīļu apkalpošanu.

Guntaram Līcim par noķertajiem mirkļiem un dalībnieku iemūžināšanu fotogrāfijās.

Birmingemas Novusa klubam par iespēju izjust Novusa spēles azartu, tā prezidentam Mārtiņam Vīksnam un kluba pārstāvei Judītei Ūbelei par rezultātu punktuālu apkopošanu.

Birmingemas mūziķiem Īstajam Mārtiņam, Gabrielam Sobolam, Klāvam Freimanim, Rob Luis un Zigurdam Šusteram par pašatdevi, mūsu siržu ielīksmošanu un kāju kustināšanu.

Un, protams, festivāla cītīgākie "skolnieki" sūta pateicības Velgai Līcei un Sandrai Bondarevskai par individuālajām meistarklasēm.

Un visbeidzot paldies mūsu skatītājiem par aplausiem un saņemtajiem smaidiem!

Teātru festivālam “STARP 5 SALĀM” noteikti būs turpinājums!

Vairāk foto un informācija:





5 views0 comments
bottom of page