top of page
Search
  • latvianculturalcen

Ar kausa izcīņu noslēgta Novusa kluba sezona

4. jūnijā Birmingemas Novusa klubs satikās Vasarsvētku kausa izcīņā, kas bija pēdējā kluba tikšanās pirms vasaras brīvlaika. Tikšanās reizē spēlējam individuālo turnīru, kura balvā bija ļoti praktiskais “pildītais” kauss.

Par Vasasrssvētku kausa ieguvēju kļuva Deniss, Turpat aiz uzvarētāja palika Māris un Elīza. Kluba tikšanās reizē bija arī divi jauni spēlētāji – Endrjū un Santis. Pie īpašas veicināšanas balvas tika Santis, kas šoreiz bija labākais no jaunpienācējiem. Apsveicam labākos un centīgākos!

Mūsu kluba pasākumos ir gaidīts ikviens. Vēlamais vecums 12+, taču ar kluba atļauju izspēlēs var piedalīties arī jaunāki dalībnieki. Nākamā tikšanās paredzēta 30.jūlijā,

Seko līdzi mūsu Facebook lapai un mājas lapai www.novussclub.com! Ja vēlies sazināties ar mums, lūdzu raksti Facebook @binoKlubs vai WhatsApp (07914784603). Nāc ciemos!

Pasākums norisinās sadarbībā ar Latviešu Kultūras centru Birmingemā. "Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.” Par publikācijas saturu atbild "Latviešu Kultūras centru Birmingemā”

Vairāk foto: shorturl.at/cty17



6 views0 comments
bottom of page